Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

A bomba

2010. április 26. - szekularisfigyelo

Új felhasználási területre terjeszkedik a homeopátia, amely eleddig a gyógyítás területére korlátozta magát teljességgel ártalmatlan és (mellék)hatásmentes módszereivel.  
A "Vízöntő tengelye" elnevezésű New Age terrorszervezet bejelentette, fegyverminőségű homeopátiás anyagot tudott előállítani. elegük van belőle, hogy úgy kezelik őket, mint egy csapat ártalmatlan hülyét és követelik, ezentúl komolyan vegyék őket. Bombájuk közel 99,9%-ban vízből áll, amelynek molekulái azonban emlékeznek a robbanóanyag pusztító erejére. A homeopátia törvényei értelmében a bomba hatékonysága hígításával egyenes arányban nő. 
A bomba híre széles körben váltott ki aggodalmat. Az ENSZ korábbi fegyverellenőre szerint a világ veszélyesebb hellyé vált a tömeghígító fegyverek kifejlesztésével. Egy biztonsági szakértő azt mondja, a bomba által kiváltott placebohatástól egész városok működése leállhat, mert tömegei keresik fel a kórházakat abban a hiszemben, hogy a bomba megsebesítette vagy megölte őket.  Obama elnök azonban máris megoldást javasolt: a bomba szelektíven hat és csak a hiszékenyekre káros, így a legfőbb állampolgári kötelességünk nyugodtnak maradni és mindig magunknál hordani mágikus védőkristályunkat. 
A biztonsági skálán azonban liláról bíborszínre emelték a biztonsági fokozatot, és a repülőtereken minden vizespalackot külön ellenőrzésnek vetik alá. 

http://www.newsbiscuit.com/2010/04/20/new-age-terrorists-develop-homeopathic-bomb/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr731949533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása