Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Sajátos büntetés

2010. szeptember 21. - szekularisfigyelo

Egy ír bíró zarándoklatra ítélt egy eddig büntetlen családapát, aki részegen anyázott rendőrt és ellenállt a rendőri intézkedésnek. A vádlott ugyan már személyesen bocsánatot kért a rendőrtől, és sajnálja a kihágást, de a bíró a múlt héten arra ítélte a munka nélküli férfit, hogy október 11-én jelenjen meg ismét és bizonyítsa be, hogy a 220 kilométerre fekvő Croagh Patrick hegyen imádkozott és végigjárta a zarándoklatot. 

Szintén a múlt héten történt, hogy a tudományügyi minisztert azon kapták, hogy egy kreacionista könyv bemutatóján vállalt szereplést. Mint kiderült, azért, mert a szerző távoli ismerőse, és úgy érezte, nem tud nemet mondani. - Ez utóbbiban segítette őt az ír ateista közösség, ugyanis miután nyilvánosságra hozták a dolgot, a miniszter, Conor Lenihan lemondta a részvételt. 

www.irishtimes.com/newspaper/ireland/2010/0917/1224279094345.html 
www.atheist.ie/2010/09/science-minister-lenihan-to-launch-book-calling-evolution-a-hoax/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr362307113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása