Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Bóly mellé Kiskunmajsa

2011. február 07. - szekularisfigyelo

A NOL egyik bloggere a gyanú szerint a bólyi Matyi atyához hasonló szexuális preferenciái vannak a kiskunmajsai KDNP-elnökének is: "Egy ideig úgy volt, hogy nem lesz ügy a bólyi plébános ügyéből, a paptársak a jól bevett gyakorlat szerint megpróbáltak saját hatáskörükben eljárni – értsd: nem a világi hatóságra tartozik....... A közszolgálati média – újabban ez nem is meglepő – egyébként nem sietett hírt adni az esetről. ........ Aztán, nagy nehezen, mégiscsak kiadtak valamiféle közleményt. Igaz, sok köszönet nem volt benne, a szöveg megfogalmazásában és tartalmában is erősen emlékeztetett a hatvanas évek gyakorlatára........ Elszoktunk ettől, de most megint itt tartunk. És nemcsak a pécsi püspökség, valamint a bólyi plébános, Matyi atya ügyében. Kiskunmajsán a helyi KDNP elnökét, a település alpolgármesterét – civilben egy helyi iskola tanára - gyanúsítják azzal, hogy tanítványaival az elvártnál bizalmasabb és intimebb viszonyt ápolt. Ribanckának nevezte őket az egyik közösségi oldalon és elsődleges nemi jellegük méreteiről élcelődött velük, pajzánnak is nevezhető stílusban. A néhány évvel ezelőtt liberális szakállas bácsikkal riogató párt (KDNP) megyei elnöke szerint, mint mindenkit, a megvádolt tanárembert is megilleti az ártatlanság vélelme. Ami egyfelől igaz, másfelől viszont jó lenne tudni, hány olyan eset van, amelyet felső érdekből kifolyólag eltitkoltak, vagy azért söpörtek a szőnyeg alá, mert sem a megfélemlített gyerekek, sem pedig a szüleik nem mertek szólni."

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr292645749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása