Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Sok lúd aljas disznót is legőz

2011. december 07. - szekularisfigyelo

avagy Működik a Streisand-hatás: Egy amerikai „rákgyógyító” magánkórház, a texasi Burzinski Clinic megfenyegetett egy brit bloggert, hogy vegye le a kórházzal szemben kritikus cikkét (amelyet egy négyéves haldokló brit kislány kezelésére gyűjtő kampány, pontosabban az ezzel kapcsolatos felháborodás ösztönzött – a szerző szerint ugyanis aljas dolog halálos betegektől pénzt kizsarolni haszontalan kelezésekre). Bár sokan megijednek, a blogger más utat választott: közzétette a fenyegetést, és az amerikai internetet ellepték a kórház áltudományos voltát leleplező cikkek, úgyhogy most már a fél angolszász világ tudja, hova ne menjen, ha rákos.

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr593446980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása