Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Bors bácsi

2012. szeptember 22. - szekularisfigyelo

A Dr. Pepper üdítő (a Coca Colának az USA-ban mindmáig népszerű előfutára) az emberi evolúciót használta fel egyik reklámjában, amelyben a hajlott hátú majomős egy doboz Dr. Peppertől válik homo sapiensszé. Amitől kitört a háború a 12,7 millió követőt számláló Facebook oldalon, merthogy az evolúciót nemigen elfogadó hívők kiborultak, mert ez istenkáromló, és „én nem voltam soha ilyen átkozott majom”. Az ismertségnek persze csak jót tett a vihar a biliben, rajongói így is bőven maradnak az italnak, és ahogy az egyik rajongó megjegyezte a Facebookon: „Azon a napon, amelyen a Dr Pepper reklám megrengeti hitedet, erről a hitedről el kellene gondolkodnod.”

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr454789314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása