Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Mitt Romney és a pornó

2012. december 09. - szekularisfigyelo

Aki Marriott-szállóban száll meg, annak nem ért tudnia, hogy ezzel a mormonok (nem kicsi!) gazdasági malmaira hajt vizet (hasznot). A lánc egyes tagjainak szobáiban alapértelmezetten ott a Biblia és persze Mormon könyve. Akit ez untat, illetve aki az ószövetségi véres-szexes történeteitől kedvet kap, annak meg rendelkezésre áll a pornócsatorna a tévében.
Mitt Romney, az amerikai elnökválasztáson alulmaradt, ultrakonzervatív nézeteéről ismert republikánus jelölt úgy kerül ebbe a történetbe, hogy a szállodaalapító olyan jó családi barát volt, hogy Mitt őutána kapta egyik keresztnevét. Romney az elnökválasztások végeztével gyorsan visszatért a cég felügyelőbizottságába. Még 2007-ben kérdőre vonták pronóügyben, amikor is azt válaszolta, ő nem óhajt beleszólni felnőttek magánügyeibe akkor sem, ha az adott dolgot ő helyteleníti (persze itten nem felnőtt nőkről van szó, az ő esetükben más a helyzet). A szállodaó pornószolgáltatásokról annyit nem árt tudni, hogy sok pénz forog benne, és a Marriott-szállók profitját érzékenyen érintené, ha nem szolgáltatnának vizuális szexet kanos vendégeiknek.

http://freethinker.co.uk/2012/12/06/profit-takes-precedence-over-prudery-porn-again-mitt-is-a-marriott-man-once-more/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr234952163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása