Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Jobboldali csatározások

2011. február 12. - szekularisfigyelo

Gondolom, olvastátok, hogy a Siófokra kihelyezett dzsemborin összekapott a Fidesz és a KDNP. Pontosabban a KDNP azzal zsarolja a Fideszt, hogyha kihagyják az alkotmányból a szentháromságot, értsd alatta itt a magzat-, házasság- és családvédelmet, akkor ők nem fogják megszavazni. Mire Orbán közölte, "egy ilyen hazug riogatásba belebuknánk", ám aztán kiderült, csak a "magzat" szótól fél, az olyasmit, hogy az élet a fogantatással kezdődik, már el tudná képzelni. A Jobbiktól Hegedűs Loránt felesége (nem saját neve alatt politizál) szintén felszólalt az abortusz tiltása mellett.
Szóval a Kövér László megfogalmazásában "világnézeti rétegpárt" megint azzal próbálkozik, hogy magánhisztijeit mindenkire ráerőszakolja. Amihez a Fidesz azért annyiban partner, hogy Szájér József szerint elképzehetőnek tartják, hogy a szülők a gyerekeik után is szavazzanak.
Ehhez kommentárképp a Kis Művészet blogról (kismuveszet.blog.hu/2011/02/12/voksot_minden_spermium_utan):

nol.hu/belfold/uj_alkotmany__a_kdnp_ultimatumot_adott_orbannak
nol.hu/archivum/20110212-a_realista_pofon
nol.hu/belfold/uj_alkotmany__a_kdnp_ultimatumot_adott_orbannak
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr122656887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása