Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

A bölcsi esete a keresztények közötti bizalommal

2011. március 28. - szekularisfigyelo

Keresztény felebarátaikkal szembeni megelőlegezett bizalmuk hozta bajba az egyik Zürich-környéki keresztény bölcsődét-óvodát. A keresztény fundamentalista kisegyház által fenntartott óvoda ugyanis nem figyelt oda elég pontosan, amikor felvett egy fiatal, megfelelően erős Krisztus-hittel (ez a fundamentalisták jeligéje) bíró férfit, aki nevelői munkája mellett egyházában, az International Christian Fellwoship című, angol neve ellenére helyi szerveződésű közösségben fél évig mindenféle gyerekprogramokat tartott és most négy kislány (a legkisebb másfél éves) szexuális bántalmazásával vádolva előzetesben ül. 

A 29 éves férfit nem a bántalmazott kislányok szülei, hanem az internetrendőrség buktatta le. Ugyanis gyermekpornót töltött le, és amikor megnézték merevlemezét, megtalálták a saját bántalmazásairól készített videókat is.

www.tagesanzeiger.ch/zuerich/oberland/Paedophiler-hat-bei-ICF-Kindergottesdienste-geleitet/story/29552869
www.tagesanzeiger.ch/zuerich/oberland/Fuer-Freikirchler-koennen-Freikirchler-nicht-paedophil-sein/story/13015848
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr632773161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása