Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

És még nekik áll feljebb

2012. május 12. - szekularisfigyelo

Épp a múltkor esett megint egyszer szó az ír katolikus egyház által leplezett szexuális bántalmazásokról, amiről folyamatosan újabb csúnya adalékok kerülnek elő. Ezzel kapcsolatban sajátos konfliktusba keveredett Rick D’Arcy ír rádiós műsorvezető a katolikus egyházzal, amely bocsánatkérést követel tőle. D’Arcy ugyanis negyedmilliónyi hallgatójának megjegyezte, a katolikus egyház sok tekintetben „elbaszta ezt az országot” („has fucked up this country”). Az egyház súlyosbító körülménykén felrótta neki, hogy ez tanítási napon délelőtt negyed tízkor hangzott el (pedig az ember azt gondolná, ilyenkor a gyerekek nem rádióznak). D’Arcy azonban nem volt hajlandó bocsánatot kérni, de hangsúlyozta, nem az egyéni hívőket akarta megsérteni, hanem az egyház tevékenységéről mondott véleményt.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr954498996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása