Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Kamu a hős anya

2009. június 19. - szekularisfigyelo

Hónapokon keresztül hős példaképként ünnepelte az amerikai abortuszellenes mozgalom azt a nőt, aki blogján elmondta, annak ellenére döntött az abortusz ellen, hogy April-Rose-nek nevezett magzata életképtelen és születése után legfeljebb napjai lesznek hátra. A B.-ként hírnévre szert tett anya, aki blogját Bibliaidézetekkel és keresztény zenével tarkította, reménytelen terhességével hamar az abortuszellenzők jelképévé vált, akik olyannyira szívükbe zárták őt, hogy ajándékokat és pénzt küldtek neki.
 
A „szülés” és a „baba” néhány órával későbbi „halála” után az ál-anya azonban blogjára feltett egy fotót, amelyen ő maga a kendőkbe burkolt babával volt látható. Ez lett a veszte. A babát ugyanis felismerte Elizabeth Russell New-York-i babakészítő iparművész, aki az interneten lebuktatta a szélhámost. Eleinte szidalmazó e-maileket kapott az "anya" rajongóitól, aki azonban hamar előkerült és bevallotta, valóban hazudott. Az imposztor azt ígérte, az adományokat jótékony célra ajánla fel. 
 
http://www.tagesanzeiger.ch/ausland/amerika/Das-erfundene-Baby-das-Amerikas-Christen-liebten/story/25093918

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr471195750
süti beállítások módosítása