Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Halált követelnek művérimportért

2009. október 03. - szekularisfigyelo

A szüzességmániás országokban akár életet menthet az ifjú férj megtévesztése. Így hagyománya is van ennek - és mielőtt bárki felháborodna azon, hogy a gonosz nők a szegény férfiakkal mit csinálnak: ne feledjük, arrafelé nem sokakat érdekli, hogy a fiatal ara vajon szabad akaratából szabadult meg szűzhártyájától; a nemi erőszak elszenvedését is kiközösítéssel, de rosszabb esetben a lassú halált garantáló megkövezéssel büntetik, és az sem egy életbiztosítás, ha netán az ifjú férj egy óvatlan pillanatban maga siette el a dolgokat. Eddig azzal szavatolták a nászéjszaka vérességét, hogy a menstruációra időzítették az esküvőt, vagy kissé szofisztikáltabban, egy csirkevérrel töltött hártyát helyeztek fel. Újabban a jobban szituáltak akár sebészetileg is visszaállíthatták az eredeti helyzetet. Természetesen a szüzesség sem biztosíték semmire ha egy lány tényleg szűz ugyan, csak éppen szűzhártya nélkül született, vagy olyannal, amely a mindennapi élet során magától elszakad, vagy olyannal, amely annyira rugalmas, hogy a szextől sem szakad el - szóval minden bizonnyal eddig sem ment a dolog mindig magától.
Mindezt azonban úgy tűnik, nem tudja Abdul Mouti Bayoumi, a híres Al-Azhar Egyetem tudósa, aki a kínai importtól félti az iszlámot. Ugyanis művérrel töltött apró csomagokat árusítanak az arab világ némely részén, amelyek a hüvelybe helyezve szex közben elszakadnak, és megfelelő árnyalatúra színezik a lepedőt. A szerkentyű a naiv professzor úr szerint ugyanis aláássa az iszlámot (gyenge egy vallás lehet, ha ennyin múlik, nemdebár?), mert kiküszöböli a szörnyű tett elrettentő következményeit, és terjesztését, forgalmazását emiatt halállal büntetendő.

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr281423268
süti beállítások módosítása