Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Amikor a tudományra szükség van

2010. július 26. - szekularisfigyelo

Van, amikor a Vatikánnak is szüksége van a kemény és rideg természettudományokra. (Persze nem a saját állításait illetően.) Aggódó szülők ugyanis azt követelik, a Vatikán függessze fel rádióadásait, a Róma északi részén álló adótornyok által kibocsátott elektroszmog felelős ugyanis az ott élő gyermekek átlagosnál gyakoribb rákos megbetegedéseiért, amint azt az elmúlt 30 évben megbetegedett 19 gyermek esetének öt évig tartó vizsgálata után egy a római bíróság által felkért szakértő állítja. A Vatikán közölte, hogy ők minden hatósági előírást és határértéket betartanak.

blasphemieblog.wordpress.com/2010/07/15/radio-vatikan-masten-brief-an-den-papst/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr162172001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása