Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

A szomszédban

2010. szeptember 18. - szekularisfigyelo

Rossz nyelvek szerint felzárkózott az osztrák állami tévé a vatikáni, a mekkai és a teheráni társaihoz: a vallási szerkesztőség teológus vezetőjét bízták meg a tudományos szerkesztés vezetésével, amit sokak szerint arra utal, hogy a két szerkesztőséget össze akarják vonni. 
A tudósok tiltakoznak, a tévétársaság, az ORF próbálja nyugtatni a felborzolt kedélyeket, de arra sem tudtak válaszolni, hogy valóban össze tervezik-e vonni a két szerkesztőséget, hogy ezt tartós megoldásnak gondolják, és hogy a vezető adott esetben nem fogja-e a tudományos szerkesztőségben is a teológusi álláspontját érvényesíteni. 

hpd.de/node/10228

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr752301834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása