Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Bujkáló rajzoló

2010. szeptember 19. - szekularisfigyelo

Az FBI javaslatára bujkálni kényszerül a tavaszi "Mindenki rajzoljon Mohamedet"-nap ötletgazdáját, Molly Norrist, aki ezzel a Comedy Central cenzúrázása ellen tiltakozott. Gyakorlatilag tanúvédelmi programban vesz részt, kivéve, hogy nem a kormány fizeti a költségeket. A házi lapja szerint a karikaturistája a tőle megszokott humora viseli: kicsit olyannak látja a helyzetét, mint egy daganatos betegé: lehet, hogy semmi gond, lehet, hogy nagyon akut és súlyos, lehet, hogy elmúlik és sosem tér vissza, vagy lehet, hogy újra felbukkan, amikor a legkevésbé várja. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.seattleweekly.com/2010-09-15/news/on-the-advice-of-the-fbi-cartoonist-molly-norris-disappears-from-view/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr822306398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása