Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Helyi orvos

2010. november 07. - szekularisfigyelo

Magyarországgal ellentétben a megszorítások a vallási támogatásokat is érintik a megszorítások Nagy-Britanniában: a muszlim állampolgárok tiltása ellenére megtakarítanak 110 ezer fontot. Ebből az összegből fedezte a brit állam ugyanis a muszlim zarándoklat idején a brit zarándokok egészségügyi ellátását. Most azonban megállapították - és ezt maga Szaúd-Arábia is megerősítette -, hogy a szaúdi királyság által biztosított orvosi infrastruktúra elég színvonalassá vált ahhoz, hogy ne kelljen sok pénzen 8 önkéntes orvost állomásoztatni az öbölországban. Az intézkedés mégis felháborodást váltott ki. 

www.secularism.org.uk/budget-cuts-bring-to-an-end-anot.html

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr672427004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása