Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Szentelések ma

2011. január 18. - szekularisfigyelo

Bibbiena városa az idén is, immár tizenharmadszor sponzorálja az állatszentelést, amelynek keretében sómentes áldott kenyérrel védik meg az álatokat a betegségektől és az elhullástól, azzal a céllal, hogy előmozdítsák az állatok iránti szeretetet a fiatalok körében.

http://www.uaar.it/news/2011/01/16/bibbiena-ar-comune-patrocina-benedizione-degli-animali

A Velence melletti Mestreben viszont az Intimissimi fehérneműcégnek sikerült rosszul elhelyeznie egy plakátot. Egy olyan körforgalmat választottak ugyanis helyszínül, amely még nincsen felavatva. A január 22-ére tervezett eseményen a kolumbiai Dario Castrillon Hoyos érsek is jelen lesz, aki azzal szerzett hírnevet, hogy a holocaustot „nem erkölcsi, hanem történelmi problémának” tekinti, és aki visszahozta az egyházba a Piusz-testvéreket. Tiziana Agostini városi tanácsos most hirtelen rájött, hogy a szomszédban ott a temető, ahova imádkozni járnak, ezért 48 órára el kell takarni a fehérneműplakátot, épp arra a 48 órára, amibe a felavatás is beleesik.

www.uaar.it/news/2011/01/16/mestre-ve-arriva-cardinale-pubblicita-intimo-oscurata

Ha már a szenteléseknél tartunk: talán olvastátok, hogy a két médiatörvény szimbólumává magasztosult Szalai Annamária ismertségét tovább növelendő a Best magazinnak adott interjút, amelyből megtudhatjuk, hogy a legfőbb médiafelügyelő irodájában tévé nincs, de két szentkép lóg a falon, és a helyiséget megáldatta egy pappal. A szentkép egy „Jézus”-t, illetve egy „Szűzanya gyermekkel”-t ábrázol, így katolikus papra tippelnék.

http://szivlapat.blog.hu/2011/01/17/szalai_annamarianak_nincs_teveje  

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr732594137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása