Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Örökzöld világvége

2011. június 04. - szekularisfigyelo

Május 21-én ugyebár elmaradt az igaz hívők mennybemenetele, amelyet öt hónapig eltartó világpusztulás követett volna. Az esemény bejelentője, egy ezek szerint nem egészen tökéletesen számoló nyugdíjas mérnökember, Harold Camping mindenesetre (miután előkerült) a médiafigyelmet élvezve úgy nyilatkozott, valójában megtörtént a világvége, de spirituális szinten, ezért nem látszott annyira. A világ az előre kiszámított időpontban, október 21-én fog fizikailag véget érni, Isten végeláthatatlan kegyelmében azonban úgy döntött, megkíméli az emberiséget öthavi agóniától, és majd egyben lecsap.
Azok a követők azonban, akik mindenüket pénzzé tettek, hogy reklámozzák a világvégét, most kénytelenek újból állás és lakás után nézni, és erősen kérdéses, hogyan fognak gyermekeik szemébe nézni, akiknek tandíjra félretett pénzét világvége-reklámokba ölték.

http://freethinker.co.uk/2011/05/24/carry-on-camping/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr512944631

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása