Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Egyház az egészségügyben

2011. június 19. - szekularisfigyelo

Nemcsak az oktatásban, hanem az egészségügyi kormányzatban is, amely a medicalonline szerint új tanácsadói-hatalmi hálózattal vette magát körül. A szakmai tanácsok elnökei közül súlyukhoz képest túlreprezentáltak az egyházi intézmények a szakfolyóirat szerint: "olyan erős helyzetben vannak az egyházi intézmények, mint még soha. Az egyetemek után következő, ötödik helyen rangsorunkban ugyanis nem a szakma csúcsintézményeinek tartott országos intézetek állnak, hanem – meglepetésre – az éveken át csendben építkező Budai Irgalmasrendi Kórház". A cikk: www.medicalonline.hu/cikk/betonpozicioban_a_semmelweis_egyetem__erosodo_egyhazi_intezmenyek (Köszönöm Jocónak a linket.)

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr862996112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása