Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Napi bizarr

2011. szeptember 19. - szekularisfigyelo

A Szaúd-Arab hatóságok lecsuktak, majd kizsuppoltak egy iraki származású norvég állampolgárt, mert az túl fundamentalista. A most 25 éves fiatalember még 1989-ben, gyerekként menekült szüleivel Norvégiába, ahol 2010-ben hívta fel magára a figyelmet azzal, hogy egy tüntetésen a dán karikatúrák publikálása ellen kikelve azzal fenyegetőzött, hogy norvég földön is megtörténhet szeptember 11. Ezzel egyébként kiváltotta az egybegyűltek felháborodását, a norvég muszlimok elhatárolódtak tőle. Később rövid időre lecsukták, mert homoszexuálisok meggyilkolására buzdított.
A mostani letartóztatás okáról a norvég hatóságoknak nem volt információjuk. A család szerint a norvégok tippet adtak a szaúdiknak, de a fiatalembert már korábban kizárták a medinai egyetemről, ahol tanult.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr943230596

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása