Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Erkölcstelen nők

2011. szeptember 22. - szekularisfigyelo

Izraelben kiraktak néhány vallásos férfit a tisztiiskolából. Egy katonai rendezvényen ugyanis felháborodottan kivonultak a teremből (és nem voltak hajlandóak visszamenni), amikor a katonai zenekarból négy nő kezdett el énekelni, ami szerintük felettébb erkölcstelen. A kilenc katonából négyet rúgtak ki, miután a másik öt meggyőzte a feletteseket arról, hogy nem előre eltervezett akcióról volt szó. A szabadidős programokon persze nem kötelező a részvétel, ez viszont katonai esemény volt, és bár a tisztjelöltek többsége vallásos, az éneklő nők nem jelentenek problémát.
A parancsmegtagadók rabbija fel van háborodva a kirúgáson, mert szerinte a katonai szabályzat sehol nem tartalmaz olyan előírást, hogy női énekeseket kell meghallgatni. A hír arról nem szólt, hogyan viszonyultak ahhoz a tényhez, hogy nőkkel együtt kell szolgálniuk a seregben.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr413236229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása