Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Cikkcakk

2011. december 17. - szekularisfigyelo

Hatályon kívül helyezik, majd nagyjából változatlan formában újra megszavazzák az egyháztörvényt az Index szerint. Ennek oka, hogy megelőzzék az Alkotmánybíróság általi hatályon kívül helyezését, amelyet az indokol, hogy pillanatnyilag még tilos a törvénytervezeteket közvetlenül a végszavazás előtt érdemben módosítani, ahogy ez az egyházügyivel történt, amelyet a KDNP kidolgozott, majd a Fidesz pár óra alatt átírt.
Az új törvényt még a két ünnep között fogja megszavazni az országgyűlés, és Lézer Jani ezzel párhuzamosan dolgozik már a parlamenti rend megváltoztatásán, hogy a jövőben ne legyen probléma abból, ha egy a végszavazás előtti pillanatokban átírt törvény érdemi módosításait már nem tudja megvitatni a parlament.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr423469931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása