Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Keresztvízlevétel

2012. február 07. - szekularisfigyelo

A minap közhírré tették, hogy az Egyesült Államok elnöki székére aspiráló Mitt Romney posztumusz megkeresztelte apósát, aki életében határozott ateista volt, halálában viszont értelemszerűen nem tudott védekezni a megkeresztelés ellen (Romney mormon, a mormon felekezetnél pedig elfogadott a nem megfelelő vallású hozzátartozók utólagos megkeresztelése).
Bill Maher most igazságot szolgáltat az apósnak (miután megjegyzi, hogy az ateizmus annyira vallás, amennyire az önmegtartóztatás szexpóz, és kijelenti, hogy az a jó az ateizmusban, hogy gyakorlása nagyon kevés időt vesz igénybe).


 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr24076488

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ateizmus is Marhaság 2012.02.28. 13:15:21

Kitalálok valami nyilvánvaló Marha-ságot az Isten-ségekhez hasonlóan. Nagy "M"-mel, mert ebből csak egy van. Ezt a Marhaságot sokat tagadják. Mi értelme van nyilvánvaló Marhaságot tagadni?  Legyen ez a Marha-ság Karakutty. Karakutty:...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása