Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

A május 21-i bácsi

2012. március 11. - szekularisfigyelo

Emlékeztek Howard Campingre, aki tavaly előbb május, majd október 21-re hirdetett világvégét? Nos, a kilencvenes éveiben járó bácsi ismét megszólalt: bevallotta, hogy helytelen és bűnös volt az az állítás, hogy május 21-én bekövetkezik a világvége, amiért Isten bocsánatáért esedezik. Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár-helyettest megszégyenítő retorikai fordulattal azonban azzal folytatja, Isten hatalmát mutatja a május 21-i őrület: Isten arra használta Campingék bűnét, hogy sok ember figyelmét magára vonja. Sok millió, ha nem milliárd ember először hallott arról, hogy a Biblia szerint Jézus vissza fog térni a földre, és sohasem rossz dolog, hogy a Bibliáról beszélnek. Hívőktől nem teljesen szokatlan álszerénységgel végül hozzáteszi, Isten olyannyira szeretetteljes, hogy még ezért a bűnért is megbocsát Campingéknek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr984300804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása