Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Off - JÖN: Tisztogatás a kultúrában

2012. június 17. - szekularisfigyelo

Újabb összeesküvéselmélet: Ha eddig nem tudtátok volna, hogy Szőcs (jóalvó) Géza kulturális államtitkár lemondatása miért most vált időszerűvé: nos, Géza bátyánk nem aktívkodott nagyon a kultúra áramvonalasításában (csúnyábban: gleichschaltolásában) (sem). Utóda, L. Simon (hörcsög) László előélete ellenben garancia az ebbéli szorgalomra: A Szőcshöz hasonlóan elfogadó Jankovics Marcellt is ő váltotta a Nemzeti Kulturális Alap élén, ahol Jankoviccsal ellentétben rendet is tett (alig maradt valaki az Alap irodájában, aki tudná, hogyan működhtethető egy ilyen szervezet...). Az apropó: a kulturális államtitkár főnöke, a szintén vadiúj Balog Zoltán (lelkész) miniszter (Emberi Erőforrások Minisztériuma) nyilatkozott, hogy hamarosan meghirdetik a Nemzeti Színház igazgatói pályázatát, és világossá tette, hogy nem szeretnék a házat az amúgy jobboldali kollégák megelégedésére is vezető Alföldi Róbertet látni az élén, mert nem elég nemzeti a Nemzeti.

http://index.hu/kultur/2012/06/13/balog_nemzeti/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr134593417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása