Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Hazudni a mennyországért

2012. augusztus 01. - szekularisfigyelo

Hamis információkkal járják a brit iskolákat különféle vallási indíttatású szervezetek. Miközben azt állítják, a család és a házasságot terjesztik, mint értéket, a Lovewise című szervezet pl. olyan áligazságokkal traktálja az 5-11 év közötti gyerekeket, hogy az abortusz lyukat csinál a méhben (ami már csak azért sem igaz, mert az abortuszok zömét Nyugat-Európában gyógyszeresen végzik), depressziót okoz és duplájára növeli a mellrák kockázatát. A LIFE azt is hangoztatja, a HPV elleni oltás következménye, hogy a lányok válogatás nélkül bárkivel lefeküdnek.
Különböző szervezetek, köztük a brit humanisták is, már több hónapja sürgetik az oktatási tárcát, követelje meg az iskolákban megjelenő szervezetektől, hogy állításaikat tudományos adatokkal támasszák alá.

A különféle szülésre kényszerítő szervezetek által terjesztett valótlanságok ellensúlyozására indult az www.ihadanabortion.org honlap, amelyen adatok mellett számos személyes történet is támaszt ad azoknak, akik döntéshelyzetbe kerülnek. De olvasható ott egy olyan nő története, akit az abortusz tett jobb emberré: rádöbbent arra, hogy helytelen dolog elhamarkodottan mások fölött ítélkezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr44684601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása