Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Szélsőjobbos papok

2012. szeptember 02. - szekularisfigyelo

Az Ellenszéken olvasható egy cikk a nyilasok idején rablógyilkosként működő (a nyilasok által is bíróság elé állított) katolikus Kun páter, a Pax Hungarica Mozgalomban és a Hatvannégy Vármegyében aktív 40 éves "nemzet lelkésze", ifj. Tompó László, a nála négy évvel idősebb nyilaskeresztény ifj, Hegedűs László lelkész, valamint a nyugdíjas korú, a szabadságot értéktelennek tartó Bábel Balázs nyugdíjas korú katolikus pap viselt dolgairól: http://www.ellenszek.hu/index.php/targyalo/1221-a-gyulolet-igehirdetoi-kun-pater-az-egyhaz-es-a-szelsojobboldal (via: Facebook Ateista és Agnosztikus Klub)

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr934747669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása