Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Vágygerjesztő alma

2012. október 22. - szekularisfigyelo

Az orosz Interfax hírügynökség szerint több ortodox keresztény Apple-vásárló kereszttel takarja le a megharapott almát ábrázoló Apple logót, mert ettől is a szex jut az eszébe. Az alma szerintük az eredendő bűnre utal és mint ilyen keresztény-ellenes.
Az Apple első logója amúgy a fa alatt ülő Newtont ábrázolta, a megharapott almát 1976-tól használják különböző változatokban.

De hogy akkor miért vásárolnak ilyen istentelen terméket?

http://www.xbitlabs.com/news/other/display/20121004032052_Russian_Orthodox_Christians_Swap_Apple_Logo_with_Crosses.html via: http://freethoughtblogs.com/butterfliesandwheels/2012/10/apples-but-not-bananas-what-about-pineapples

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr884859983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása