Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Megszorítások nélkül

2012. december 09. - szekularisfigyelo

A német állam is takarékoskodik – kevesebbet kapnak a munkanélküliek és a szociális segélyen élők, és a segélyen élő szülőktől elveszik a gyest, a német honvédség létszámát pedig 40 ezerrel csökkentik.
A megszorítások viszont nem érintik a püspökök, papok és lelkészek munkabérét, amelyet az állam fizet az 1803-as államosítások ellentételezéséül – igaz, az eredeti megállapodás szerint ezt ideiglenes megoldásnak szánták és az államnak rég ki kellett volna vásárolnia magát. Így viszont évente 440 millio eurónyi adóbevétel erre megy el.

http://www.spiegel.de/politik/deutschland/spardebatte-staat-zahlt-442-millionen-euro-fuer-kirchengehaelter-a-699422.html via www.frei-denken.ch

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr624944113

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása