Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Mára is van egy kis bulvár

2013. január 23. - szekularisfigyelo

Látványos fotó készült annak a férfinak az oltárra tirpásáról, aki a Pussy Riotot megszégyenítő módon, de talán inkább az ukrán Femen-csoport aktivistáitól ihletve a tegnap előtti vasárnapi mise előtt üldőzési jelenetet adott elő néhány apácával és biztonsági őrrel, akik "sátán"-t kiáltva kergették a fiatal férfit, hogy aztán az oltárra teperjék. Az akció célja nekem nem jött le egyértelműen, a Srbija szerint az iskolai szexuális felvilágosítás elleni tiltakozás elleni tiltakozásról lehetett szó.
Persze lehet azt mondani, hogy kicsit sok a meztelenkedés-epigon, de a fiatalembertől nem lehet elvitatni az eköltelezettséget és a jéglékben fürdéshez szokott szláv jellemet, tekintve, hogy Zágrábban is tél van. Meg aztán a katolicizmusnak a meztelenség-ellenessége is magas labdát ad.
http://srbija.blog.hu/2013/01/21/_szex_az_iskolakban_-kiabalta_egy_meztelen_ferfi_a_katedralisban

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr675036178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása