Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Doménháború

2013. február 14. - szekularisfigyelo

Ausztriában aláírásokat fognak gyűjteni az egyházi előjogok eltörlésére (illúzióink ne legyenek: egy hét alatt kell százezer aláírást gyűjteni, mégpedig helyhez kötve az önkormányzati hivatalokban). A katolikus egyház azonban lefoglalta a kirchenprivilegien.at oldalt, amelyet a katholisch.at-re irányították át. (Az aláírásgyűjtés oldala egyébként a www.kirchen-privilegien.at alatt található). Az egyház szerint megszokott dolog, hogy egy szervezet megszerzi a vele kapcsolatos doménneveket.
A tésztaszűrős fenegyerek, Nico Alm most megszerezte a www.satan.at oldalt, amelyet szintén a katholisch.at-re irányított át. Végülis, itt sem fog senki semmit összetéveszteni.

http://nicsbloghaus.org/2013/02/03/des-satans-neue-webseite  via: http://hpd.de/node/14944

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr975071941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása