Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Dugi vallás

2013. február 15. - szekularisfigyelo

Felháborodtak a szülők, amikor kiderült, gyereküket tudtuk nélkül vallási bölcsődébe íratták. Az egyik zürichi bölcsőde ugyanis véka alá rejti, hogy valójában egy protestáns fundamentalisa egyház, a hangos hittérítésről ismert ICF a fenntartója. A bölcsőde ráadásul a város honlapján is fel van tüntetve, és támogatást kap az általa gondozott gyerekek után. A város szektamegbízottja ezt felettébb aggályosnak tartja, az egyik városi képviselő pedig felszólította a polgármesteri hivatalt, honlapján is deklarálja a bölcsőde vallási elkötelezettségét. A városvezetés egyelőre nem akarja felfüggeszteni a bölcsőde támogatását és hangsúlyozta, a bölcsőde köteles mellőzni a hittérítést és vallási tekintetben semleges szolgáltatást nyújtani.

http://www.20min.ch/schweiz/zuerich/story/10500169 via www.frei-denken.ch

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr265071960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása