Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Jövőkép nőkkel, Fidesz-KDNP-módra

2013. szeptember 24. - szekularisfigyelo

Egy szakállas vicc értelmében az embernek azért van szüksége feleségre, mert mindenért mégsem hibáztathatja a kormányt. A kormánypártoknak pláne szükségük van a nőkre (lévén, hogy önkritikájuk nincs), csodálkozom is, hogy a dunai árvizet és a vörösiszapot még nem hozták velük összefüggésbe (ez nyilván csak idő kérdése), de azért a hajléktalanságig már eljutottak (aki nem tudná: a bántalmazott nők a hajléktalanság okozói, mert megoldás gyanánt kirakták férjüket ahelyett, hogy több gyereket szüljenek és ezzel elkerüljék a béntalmazást) – a Magyar Narancs ebbéli törekvéseiket szépen csokorba is szedte (itt: http://magyarnarancs.hu/narancsblog/egy-nogyalazo-keresztenydemokrata-vilagkepe-86554). Mint látszik, a kormánypárti honatyák különös szorgalommal tüntetik ki magukat e téren, és elkötelezetten dolgoznak is a megoldáson, hiszen övék az oktatás, az egészségügy és a szociális ügyek. A magzati élet minősége máris javult a KDNP-kézbe került EMMI jóvoltából, hiszen a kisgyerekes anyukák nem tehetik be a lábukat a nemzeti dohányboltokba és így két terhesség között sem rongálhatják tovább a nemzeti bioinkubátorvagyont cigifüsttel (nem gondolod komolyan, hogy őszerintük rendes anyukának van pár gyerek nélküli perce, hogy lemenjen a sarokra cigit venni). Egyéb problémák várható KDNP-s megoldásáról az angolul beszélők a FixTheFamily.com katolikus honlapon tájékozódhatnak. Már a Jobbiktól is tudjuk, mennyire káros, hogy a nők egyetemre járnak (Klinghammer István felsőoktatási államtitkár egyelőre még megengedi nekik az alacsonyabb rendű felsőoktatást, elvégre az helyben van, így elér odáig a szülői ház póráza, és az óvónői képzettséget majd nagycsoportnyi gyereksereg anyjaként is hasznosítani tudják), így az eddig a felsőoktatásra fordított összeg fele máris átcsoportosítható stadionépítésre. A korai házasságok (erkölcs, kérem) miatt korán vállalnak majd gyereket a fiatalok (lehetőleg még mielőtt átlátnának a szitán), így máris nehezebb lesz külföldre szökniük a frissdiplomásoknak. Persze kicsit be kell segíteni még ebbe, azzal, hogy felvilágosítás gyanánt egy a tényekkel hadilábon álló, harminc éve készült, Néma kiáltás című manipulatív abortuszellenes filmet mutatunk (http://www.plannedparenthood.org/files/PPFA/Facts_Speak_Louder_than_the_Silent_Scream_03-02.pdf), no meg persze ez a kormány is pénzért megvásárolható árucikknek tartja a gyerekvállalást.

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr935527248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása