Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

A hittantanár mint cukrosbácsi

2013. november 05. - szekularisfigyelo

Indonéziában több hittantanár ellen is eljárás indult szexuális abúzus miatt. A legfrissebb botrányt akkor robbantották ki a szülők, miután a kelet-jakartai korántanár nem volt hajlandó másodfeleségnek elvenni a megerőszakolt és teherbeesett 15 éves lányt, akit már évek óta tanított és 2012-ben kezdett el molesztálni.
Jáván egy 40 éves korántanárt tartóztatott le a rendőrség, aki hat tanítványt molesztált és hármat megerőszakolt. A tanár arra kérte az áldozatokat, óra után segítsenek neki rendet rakni és kitakarítani a tantermet, majd bezárta az ajtót és nekiesett a gyereknek.
Néhány hete Észak-Maluku-ban egy öt tanítvány elleni abúzussal vádolt 58 éves hitoktatót tartóztattak le, Kelet-Jakartában pedig áprilisban derült ki egy hittantanárról, hogy diákjait megerőszakolja. Őt majdnem meglincselték, miután kiderült, hogy a tanár más tanítvánnyal is erőszakoskodott, és végül 8 szülő a feljelentés mellett döntött. Szintén áprilisban tartóztattak le egy korántanárt Tangerang városban – róla úgy derült ki, hogy egy 14 éves lányt erőszakolt meg, hogy lány nővére a húg naplóját olvasta.

http://www.thejakartaglobe.com/news/sexual-assault-by-koran-teachers-in-public-glare/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr875612167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása