Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

OFF - Kerényi Imre államfelfogásáról

2014. január 24. - szekularisfigyelo

Az Index Kerényi Imrével készített interjút, amelyben Kerényi újfent kifejtette, véget szeretne vetni a balliberális túlsúlynak a művészetben, de Kerényinek az államról alkotott elképzeléseiről is képet kaphatunk. Szerinte az államnak az a feladata, hogy a törvényeket elmagyarázza a népnek képi illusztrációk formájában, mert a nép hülye ahhoz, hogy segítség nélkül megértse a törvényhozó kaszt (copyright Kerényi) munkájának eredményeit.
Ezért emlékeztetjük Kerényi Imrét arra, hogy kedves vezérének, Orbán Viktornak a „legutolsó”, szociális segélyen tengődő balliberális hitetlen zsidó-cigány félvér leszbikus prostituált közmunkás (milyen jelzőket kell még idesorolnom?) is – nem alattvalója, hanem – a többi választópolgárral együtt 1/8 milliomod részben a főnöke, akinek a mindenkori miniszterelnök be- és elszámolással tartozik.

http://index.hu/video/2014/01/23/kerenyi_imre/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr215778797

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2014.01.24. 13:13:02

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása