Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Imára ingyen

2010. augusztus 18. - szekularisfigyelo

Augusztustól fizetni kell a prágai székesegyház látogatásáért. Persze csak a turistáknak, aki imádkozni jön, az továbbra is ingyen teheti - ha meggyőzi erről a teremőr nénit (másutt vagy helyben [mellékbejáraton, oldalkápolna] vagy időben [a mise idejére ingyen beengedik a hívőket és kitiltják a turistákat] szétválasztva oldják meg). A kevéssé vallásos országban az új rendelkezést vitatják, de a székesegyházat kezelő (mellesleg állami) szervezet vezetője azzal védte az intézkedést, hogy azonnal látni lehet, ki az, aki imádkozni jön. Náluk nincsen fényképezőgép, visszafogottabban öltözködnek és úgy általában másképp viselkednek. 

www.uaar.it/news/2010/08/04/praga-cattedrale-di-san-vito-gratis-ma-solo-per-credenti

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr22222946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása