Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Az érmés

2011. december 17. - szekularisfigyelo

(A cikk az Ateista Klub blogján is megjelent.)
Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettest nem kell bemutatnunk, forduljunk inkább miniszterelnök-helyettes társa felé, a mostanában viszonylag csendben dolgozó Navracsics Tibor felé. Ő most a KDNP választmányi ülésének vendégeként Surján László európai parlamenti képviselő és KDNP alelnök, Bogárdi-Szabó István református püspök és Kiss-Rigó László szeged-csanádi püspökkel együtt

Barankovics-érmet vehetett át a keresztény szellemiség és a kereszténydemokrácia megerősítésért végzett kiemelkedő munkájáért.
Beszédében Navracsics nem oly nemes egyszerűséggel egyenlőségjelt tett a kereszténység, a kereszténydemokrácia és Európa közé, a kereszténydemokráciát jelölve meg iránytűnek a válságban [első lépésként talán inkább a közgazdaságtannal és a matematikával próbálkozzanak], amit szerinte az is mutat, hogy a kereszténydemokrata Angela Merkel Európa kulcsfigurája [megfeledkezve arról, hogy azért az, mert nem szégyell rendes háziasszony lenni, összeadni, kivonni és kézben tartani a kasszát]. Sikerült a szabadság és a kereszténydemokrácia közé is egyenlőségjelt varázsolnia – a mikrofon sokat elbír. A NOL részletesen ismerteti az elhangzottakat:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr683469919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása