Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Zenei kalandok

2010. május 06. - szekularisfigyelo

Elton John zenéjét a muszlim világban is szeretik. Két éve Dubajban tizenháromezren csápoltak a koncertjén. Most májusban Egyiptomban kellett volna fellépnie, de a zenészszakszervezet elnöke betiltatta a koncertet. Elton John ugyanis pár hónappal ezelőtt azt találta mondani, hogy szerinte Jézus egy együttérző, szuperintelligens buzi volt, aki mindenkit szeretni akart és keresztre feszítve is megbocsátott kínzóinak. Bár az iszlám nem tartja Jézust Isten fiának, prófétaként tisztelik őt, Isa ibn Maryam, azaz Isa, Mária fia néven. 
Külön paragrafus ugyan nem tiltja a homoszexualitást Egyiptomban, de "vallásellenesség" címszó alatt mégis üldözik őket. 

http://www.nachrichten.at/nachrichten/weltspiegel/art17,385470
via: http://blasphemieblog.wordpress.com/2010/05/05/auftrittsverbot-fur-elton-john-in-agypten-wegen-„schwulem-jesus“/

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr331977369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása