Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Vatikáni belügyek

2010. május 13. - szekularisfigyelo

Akit a vatikáni belviszonyok és -viszályok érdeklik, annak a Népszava cikkét ajánlom figyelmébe: http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=295789 
A cikk szerint ugyanis nem véletlen, hogy a bécsi érsek, Christoph Schönborn, XVI. Benedek tanítványa és bizalmasa épp mostanában mószerolja Angelo Sodanót, aki megakadályozta, hogy a 90-es évek közepén lefolytassák az akkor még Joseph Ratzinger érsek kezdeményezte vizsgálatot Herman Groer gyermekmolesztálási ügyeiben. 
Közben mondhatni történelmi eseményre került sor: a pápa most először nyilatkozott úgy, hogy az egyház saját bűnei miatt került kellemetlen helyzetbe. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr91998011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása