Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Tisztább húst

2010. június 27. - szekularisfigyelo

Az Európai Parlament elfogadta azt a javaslatot, amely kötelező lesz feltüntetni a húsok csomagolásán, hogy az állatot hagyományos vallási eljárással vágták le. A kötelező jelölés lehetővé teszi a fogyasztó számára, hogy ne vásároljon akaratlanul olyan állat húsát, amely az elkerülhetetlennél többet szenvedett a vágóhídon. 
A brit humanisták szóvivője azonban azt reméli, hogy a vallási közösségek is megtalálják annak módját, hogy a humánusabb módszerekkel elölt állatokat is halálnak, illetve kósernek minősítsék, ahogyan azt más országokban élő hittársaik már most is teszik. 

www.secularism.org.uk/meps-back-proposals-to-introduce.html 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr642111726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása