Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Merre hány méter Németországnak

2010. szeptember 20. - szekularisfigyelo

Nemcsak Schmitt Pál és Orbán Viktor járult mostanában a pápa elé, aki minden alkalmat megragad magánideológiájának terjesztésére. A múlt héten az új német nagykövet adta át megbízólevelét a Vatikánban, aminek alkalmából a pápa fontosnak tartotta azon sajnálkozni, hogy a keresztény személyes Isten helyébe nagyon sokaknál valami elvont felsőbb hatalom vagy erő lépett, közölte, hogy a keresztények feladata megőrizni a [katolikus] egyház kiemelt szerepét társadalomban és államban, és kiemelte, hogy elfogadhatatlannak tartja a keresztény értelemben vett, azaz felbonthatatlan és a szaporodásra irányuló házasság társadalmi háttérbe szorulását. 

press.catholica.va/news_services/bulletin/news/26010.php

via: www.uaar.it/news/2010/09/13/il-papa-ambasciatore-tedesco-no-a-modelli-alternativi-di-famiglia

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr122307693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása