Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Szerető atya

2010. október 26. - szekularisfigyelo

Tőkés László volt református püspök, az Európai Parlament jelenlegi alelnöke a néppárti frakció színeiben igen szereti Máté fiát. Ez abban is megmutatkozott, hogy amikor a fiát az illetékes nagyváradi hatóság néhány hete kétszázezer forintnyi lejre megbüntette, amiért a szükséges engedélyek nélkül bárt nyitott, Tőkés fogta telefonját (egyesek szerint a brüsszelit, Tőkés szerint a nagyváradit) és felhívta a bírságoló hatóságot. 
Tőkés Máté a fociban is érdekelt, az általa elnökölt klub, amelynek egyben játékosa is, az ötödik ligában játszik (ennél nincs lejjebb), és miután értelmezésükben sorozatosan érték őket igazságtalan játékvezetői döntések, apja végül európai parlamenti alelnöki levélpapírján, a levélben is tisztségére hivatkozva közölte: "Mint a Partium FC labdarúgó csapat egyik játékosának az apja, megdöbbenéssel vettem tudomásul a Réven lejátszott mérkőzésen történteket. Másrészt, az Európai Parlament alelnöki minőségében, többek között a sportért is felelős tisztségemnél fogva elfogadhatatlannak tartom a mérkőzés bírói hármasának viselkedését, amellyel megpecsételték a mérkőzés eredményét. Az Európára jellemző fair play jegyében és szellemében kérem, hogy fogadják el a Partium Sportklub elnökének panaszát az említett mérkőzés újrajátszásával kapcsolatban."

nol.hu/kulfold/igen_kinos_-_tokes_laszlo_kulonos_kozbenjarasai
http://nol.hu/kulfold/tokes_nem_kert_elonyt_fia_szamara__csak_apakent_cselekedett

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr392401205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása