Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Felhívás

2010. november 14. - szekularisfigyelo

Az Értelem Hangja Fórum felhívása a közéleti vitában való részvételre:

Felhívás!

Az Értelem Hangja Fórum együttműködésre kéri fel a magyar ateista, és szkeptikus egyesületeket és szervezeteket annak érdekében, hogy megakadályozhassuk a vallás kiterjesztését a közéletre. Jelen pillanatban, mikor kétkamarás Parlament tervezetén gondolkozik a kormányzat, ahová meghívják majd a vallások képviselőit, amikor kötelezővé tehetik a hitoktatást a gyerekeinknek, mikor az eddigi adományokon kívül még megszavaztak a jövő évi költségvetésből negyven milliárd forintot a négy, nagy egyháznak - az Értelem Hangja Fórum úgy gondolja, hogy valamiképpen közölnünk kellene, hogy nem csak hívőkből áll az ország lakossága és azok, akik nem hisznek egy láthatatlan, anyagtalan, transzcendens lény létezésében szívesebben fordítanák az állami támogatás összegét olyan projektek megvalósítására, mint pl. a hazai mezőgazdaság felélesztése, munkahelyteremtés, egészségügy, oktatás - egyszóval olyan célokra, amik jóval fontosabbak, mint egy bizonyítatlan mítosz ápolása.

Külön-külön kevesen vagyunk, nem is vennének minket komolyan, ha egymástól elszigetelve emelnénk szót ennek érdekében. Azonban mindannyiunknak van valamelyes taglétszámunk és együtt talán elérjük azt a kritikus tömeget, amit már meg kell hallgatni, figyelembe kell venni.

Várjuk mielőbbi válaszukat itt a fórumon a Jelentkezés topic-ban, vagy e-mailben az ertelemhangja@gmail.com címre.

Üdvözlettel:

Az Értelem Hangja Fórum
 

ertelemhangja.byethost4.com/viewtopic.php

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr112448115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása