Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

A házasság lényege

2011. január 19. - szekularisfigyelo

Ismét beigazolódott, hogy minden ellenkező híresztelés dacára a keresztény házasság lényege a szex (én azóta tudom, amióta tudatosult bennem, hogy keresztény házasságot törni csak szexszel lehet). Nem számít az összetartozás érzése, az egymással szembeni szolidaritás és a közös életcél, ha nincs szex, nem lehet az házasság.
Ezt tapasztalta mindenesetre egy heteró nőből és egy homó férfiból álló fiatal egyetemista művészpár, akik közös művészeit céljaik alapján összeházasodtak. A hír hallatán az egyik bulvárlap ugyanis a brit keresztények Torgyán Józsefét, Stephen Greent kérte fel a helyzet értékelésére, aki kikelt az ellen, hogy az amolyan művészi szimbiózisban élő pár lealacsonyítja a házasság intézményét, amely pedig nem művészeti projekt, hanem egy nő és egy férfi életfogytig tartó szövetsége, amelynek elengedhetetlen része a szex és a gyermeknevelés. A házasság nem a fiatal pár magánügye, hanem a közösségé, és nyilván nem véletlen, hogy a férj homoszexuális, hiszen a házasságot a homoszexuálisok és az egyházi esküvő nélkül együttélők folyamatos támadás alatt tartják.

Szóval házasságkötéssel támadták a házasságot.

http://freethinker.co.uk/2011/01/15/gay-man-marries-straight-woman-who-you-gonna-call-stephen-green-of-course/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr892594365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása