Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

A legkiszolgáltatottabbak jövője

2011. március 26. - szekularisfigyelo

A kormány eddig sem titkolta, hogy a lakosság ezentúl elsősorban egyházi intézményeken keresztül fog (persze államilag finanszírozott) segítséget kapni (ahogyan pl. a vörösiszap által elárasztottak is). A jelek szerint a fővárosi hajléktalanokat az aluljárókból konkrétan a katolikus máltaiak karjaiba küldik.
A Népszabadság híre szerint a főváros nyolc hónapos határidővel szerződést bontott a hajléktalanokat ellátó szervezetekkel. Ez a kormány jóvoltából nemrég egyházi kiváltságokat kapott Máltai Szeretetszolgálat alelnöke, a Tarlós István főpolgármesterrel saját elmondása szerint húsz éve jó viszonyt ápoló Vecsei Miklós szerint egyáltalán nem baj, hiszen majd rajtuk (és a Menhely Alapítványon) keresztül fog majd új szerződést kötni a főváros az ellátókkal.

nol.hu/belfold/20110326-budapest_a__lazari_uton_
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr1002772858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása