Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Pár nap

2011. május 06. - szekularisfigyelo

Pár napra kiteszem a lábam a blogról, és máris le vagyok maradva - nem könnyű a fizetetlen másodállásos sajtós élete :-).
Közben a következő linkek érkeztek: 

1. Újabb egyházi munkaszüneti napot akar a KDNP: hvg.hu/itthon/20110503_nagyboldogasszony_munkaszunet. A prioritásokat persze az mutatja, hogy aug. 15-ről van szó, azaz Mária mennybemenetelének napja. A legcsaládibb egyházi kapcsolódású ünnep munkaszüneti nappá tételéről továbbra sincsen szó: a dec. 24-ét szépen le kell dolgozni valamelyik decemberi szombaton (pedig az ünnepre készülődőknek jól jönne...).

2. A hóhért is akasztják, a vallási meggyőződések békés egymás mellett élése, avagy amit akartok: index.hu/kulfold/2011/05/06/boszorkanysaggal_vadoljak_ahmadinezsad_embereit/.

3. Silvio Berlusconi olasz miniszterelnöknek sikerült kissé elbambulnia KW boldoggá avatásán. Pechére díszvendégként persze az első sorban ült: subba.blog.hu/2011/05/04/ekozben_olaszorszagban_berlusconi_beszunditott

4. Végül ezzel kapcsolatban olvassátok a Mancsban megjelent írást KW viselt dolgairól: www.mancs.hu/index.php
 

(Thx Jocó, Nakedape és Simplicio!)

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr12883850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása