Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Női identitás Fidesz-módra

2011. június 01. - szekularisfigyelo

Az európai női identitásról tanácskoztak Sárospatakon, amely tanácskozás a nők eléggé el nem ismert ingyenmunkája körül forgott (az fel sem vetődött ezek szerint, hogy ezt a családi ingyenmunkát esetleg meg lehetne osztani a szülők között…). A konferenciának már a címéből is kiderül, milyen nőket szeretne látni a Fidesz nőtagozata és lengyel társai: „Női identitás Európában Szent Erzsébet útján” címmel rendezték a tanácskozást, amelynek keretében Ékes Ilona parlamenti képviselő átadta lengyel képviselőnőtársainak az EU elnökség nőügyeit. Szent Erzsébet árpád-házi II. András király és Gertrudis lánya volt (a Bánk bánban szereplő királyi pár, a szörnyű idegenszívű meráni feleséggel), akit csecsemőkorban eljegyeztek és négyévesen jövendőbelije udvarába küldtek. Dióhéjba összegezve annyit érdemes tudni róla, hogy miután (a legendákkal ellentétben férje tudtával és jóváhagyásával) feleségként jótékonykodott, fiatal, többgyerekes özvegyként ápolónak állt, az őt verő gyóntatójának pedig totális engedelmességet fogadott testben, lélekben és vagyonában. A Fidesz nőideálja három szóban: dolgozz ingyen, engedelmeskedj és hagyd magad verni.

http://www.nepszava.hu/articles/article.php?id=429990

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr132944693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása