Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Kibékülni egészségtelen is lehet

2011. június 04. - szekularisfigyelo

Indiában két fiatalasszonyt ölt meg az anyjuk Uttar Prades államban. A két, 19, illetve 26 éves nő „hibás” férfiba szeretett bele. Mármint hibás vallásúba, ugyanis muszlimok lévén a hindu férfi tabu számukra. A két, egymás szomszédságában lakó nő azonban megszökött két hindu építőmunkással. Elkövették azonban azt a hibát, hogy kibékülés céljából hazautaztak, a két anya pedig megragadta a lehetőséget, hogy kinyírják lányaikat.
A legfelsőbb bíróság nemrég úgy ítélte meg, a „becsületbeli” gyilkosságok szégyent jelentenek az indiai nemzetre nézve, és halálbüntetés jár az ilyesmiért.

http://www.bbc.co.uk/news/world-south-asia-13410969
http://index.hu/kulfold/2011/05/15/muzulman_anyak_megoltek_lanyaikat/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr592944903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása