Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Szabad a paszta

2011. július 18. - szekularisfigyelo

Sajátos sikert ért el Niko Alm: az osztrák hatóságokkal el tudta fogadtatni a tésztaszűrőt, mint vallási fejfedőt. Az osztrák jogosítvány kiállításához elvileg hajadonfővel készült fényképet kell benyújtani, azonban a szabály kivételt tesz a vallási okokból viselt fejfedőkkel – ezek jöhetnek. Alm tehát még 2008-ban fogta magát, fejére tette a tésztaszűrőt és ezzel a séróval bevitt egy tésztaszűrős fotót. Az ügyintéző nem szólt semmit, hanem távozása után telefonon hívta fel Almot, hogy nem szabályos a fotó. Alm azonban arra hivatkozott, hogy a Repülő Spagettiszörny követőjeként, vallási okokból viseli a fejfedőt. Miután elmeorvossal igazoltatták, hogy Alm alkalmas az autóvezetésre, végül elkészült a mű. 

http://blog.alm.at/2011/07/12/hl-fuhrerschein-episode-6-das-finale/

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr153078555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása