Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Következetesek

2011. augusztus 02. - szekularisfigyelo

Számos vallás a nemek elkülönítésének híve, így az ortodox zsidóság is, amely ismét bebizonyította következetességét azzal, hogy amolyan kóser Facebook-ot alapított: a FaceGlat-on haredi zsidók nyugodtan élhetnek szociális online életet, mert az oldal szigorúan két részre van osztva: aki férfiként jelentkezik be, az nem láthatja a nők üzenőfalait, és az ő üzenőfala sem látható a nőknek. Ezenkívül az üzemeltetők persze szűrik a reklámokat is, nehogy olyasvalami szem elé kerüljön, ami esetleg erkölcstelennek minősülhet.
A következő fejlesztésük arra irányul, hogy kizárják, hogy valaki nem a saját nemével jelentkezzen fel. Arról viszont nem szól a hír, hogy az oldal szombaton is működik-e.

http://www.timeslive.co.za/scitech/2011/07/25/faceglat-the-orthodox-jewish-answer-to-facebook

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr313113007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása