Eretnek írások. Olvasás csak saját felelősségre! --- Legújabb bejegyzések az új helyen: www.szekularisfigyelo.wordpress.com! ---

Szekuláris Figyelő

Szekuláris Figyelő

Buddhista ördögűzés

2011. október 09. - szekularisfigyelo

Az ördögűzés nem a kereszténység sajátja. Maisigi Tomomit augusztus végén édesapja és egy buddhista szerzetes vetette alá egy szertartásnak, amelynek halálos vége lett: a lányt, hogy kiűzzék belőle a gonosz szellemeket, székre kötözték, fejét felfelé fordították, és perceken keresztül vizet folyattak az arcába. A lány mentális problémákkal küszködött, és állítólag nem először hajtották végre rajta ezt a szertartást, amihez nem szokták megkötni az embert, de a lány védekezett. Amikor eszméletét vesztette, apja és a szerzetes mentőt hívtak, ám Maisigi Tomomi megfulladt. A két férfit őrizetbe vették.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szekularisfigyelo.blog.hu/api/trackback/id/tr423288682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása